Labas

Labas, 

Norime susipažinti! 
Pirmiausia jaučiame pareigą supažindinti Jus su mumis! 

Idėja įžengti į vaikiškų rūbelių rinką gimė prieš gerą dešimtmetį, kol galiausiai 2012 metais duris atvėrė nedidelis skyrelis prekybos miestelyje “Urmas” Kaune. Pasivadinome "Vaikiškų rūbų namais" (turbūt to pasąmoningai ir siekėme, kad visi jaustųsi kaip namie, laukiami, išklausomi ir mylimi).

Pradėjome nuo nulio, daug eksperimentavome, pažindinomės su drabužių rinka, pirmaisiais klientais bei įvairiais prekių ženklais (dirbome su tokiais vaikiškų prekių ženklais kaip Silvian Heach, Gaialuna, Artigli, Fun Fun, Bench ir daugeliu kitų) 
Po keleto metų, išmokę daug pamokų ir subūrę nuolatinių klientų ratą, atsidarėme antrą skyrelį, kol galiausiai 2016 metais dvi parduotvėles nusprendėme paversti į vienus, didelius “namus” vaikų rūbeliams, avalynei, aksesuarams. Taip gimė didelis, erdvus skyrius Geltonojoje galerijoje, 3 salėje. Ten ir dabar kiekvieną dieną visus užsukančius pasitinkame su džiugesiu.

Dar vienas lūžis vyksta kaip tik dabar ir apie jį su džiugiu kirbesiu viduj pasakojame! Tapome aktyvesni soc tinkluose, pradėjome su jumis draugauti skirtingais kanalais, iš to gimė atsinaujinęs brand’as - Kjūtas. Dabar mus atpažįstate būtent tokiu vardu.

Šalia viso to, jausdami jūsų draugystę ir stengdamiesi neatsilikti nuo didžiuliu tempu judančios šiandieninės visuomenės, “duris” atveriame ir internetiniame pasaulyje. Kviečiame visus apsilankyti “www.kjutas.com”. Nuo pirmų dienų pagrindinis mūsų fokusas - kokybė, todėl startuojame išskirtinai su “Mayoral” produkcija. Didžiuojamės būdami vieni iš keleto distributorių Lietuvoje ir galėdami jums pristatyti kruopščiai atrinktas, naujausias šio prekės ženklo kolekcijas. 

Užsukit, apsižvalgykit. Pažadam - patiks! 

Nes #kidsarekjut

Palikite komentarą